NEWS

Χιλιάδες χρήστες αναφέρουν διακοπή του Twitter καθώς χαλάει η εφαρμογή

Οι χρήστες του Twitter δεν είχαν πρόσβαση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για περίπου μία ώρα το απόγευμα της Πέμπτης.

Όσοι προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα από κινητές συσκευές και υπολογιστές συναντήθηκαν με κενές ροές, αποσύνδεση από τους λογαριασμούς τους και μήνυμα σφάλματος προσπαθήστε ξανά αργότερα”.

Ο μηχανισμός παρακολούθησης διακοπών λειτουργείας “Downdetector” άρχισε να λαμβάνει αναφορές χρηστών για προβλήματα με την εφαρμογή και τον ιστότοπο στις 2:45 μ.μ. Μέχρι τις 3:12 , είχε λάβει σχεδόν 30.000 αναφορές.

Μέχρι τις 3:45, τα τεχνικά προβλήματα φάνηκαν να έχουν επιλυθεί.

Στις 4:10, η Υποστήριξη του Twitter έγραψε στο Twitter :

Μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στο Twitter – και εργαζόμαστε για να το επαναφέρουμε και να λειτουργεί για όλους. Ευχαριστούμε που μένετε μαζί μας.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης διαταραχών “NetBlocks” αργότερα ανέφερε ότι το Twitter “βίωνε μεγάλες διεθνείς διακοπές λειτουργίας”.

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες διακοπές λειτουργίας του Twitter από τότε που διακόπηκε για περισσότερες από δύο ώρες το 2016.

Οι χρήστες που προσπαθούσαν να κάνουν tweet ή να φορτώσουν ξανά τις ροές τους, βρίσκονταν αντιμέτωποι με το μήνυμα σφάλματος που έλεγε ότι “τα tweets δεν φορτώνονται αυτήν τη στιγμή”, με πολλούς να διαμαρτύρονται στο Instagram, το Facebook και το Reddit.